Børn U4-U12

I Østerbro IF vil vi gerne være kendt som en klub, hvori det er sjovt at være, hvor man har et godt kammeratskab og hvor man kan blive en dygtig fodboldspiller.

I de yngste årgange består træningen af leg kombineret med begyndende fodboldfærdigheder. Vi gør hvad vi kan, for at det skal være sjovt at gå til fodbold og forventer en høj grad af forældredeltagelse, -engagement og -glædespredelse. Efterhånden som børnene bliver ældre bliver de mere "selvkørende". Når det sker tager mere formelle (forældre-)trænere over, samtidig med at de øvrige forældre gradvist trækker sig til sidelinjen. I de ældste børneårgange tager trænere med formel træneruddannelse over; stadig med forældrene på sidelinjen og med klubbens forventning om at alle har en opbakkende og støttende adfærd - over for eget barn, de andre spillere på holdet, trænerne, dommerne, modstanderne, klubben etc.

Østerbro IF´s børneafdeling udvikler sig meget for tiden. Vi har for tiden mere end 275 medlemmer. Vi vil meget gerne have både en drenge og en pigehold, men da vi endnu ikke har så mange piger, deltager pigerne indtil videre på drengeholdene.

De 10 forældreråd

DBU Børnetrænermanual

• Klubnyt
    Græsbanerne i Fælleden er fortsat lukket for boldspil - foreløbig indtil tirsdag den 26. september
  • Nyheder fra Østerbro IF
    Nye kontingentsatser pr. 1. oktober 2017
  • Klubnyt
    Casper Christensen stopper som sportschef i Østerbro IF.
  • Klubnyt
    Kontoret holder ferielukket fra mandag d. 18. til og med fredag d. 22. september, men har åbent for udlevering af spillerdragter. Se tiderne her.
  • Nyheder fra Østerbro IF
    Årets fodboldklub 2016 i København: Østerbro IF
  • Senior fodbold
    Østerbros damer vinder på rutinen