Sportschef

Freddy Lillelund

2076 9084

freddy.lillelund@gmail.com

Freddy har haft et langt liv i klubben, som han snart har været medlem af i et halvt århundrede.

Som børnesportschef er Freddy overordnet ansvarlig for klubbens børneafdeling. Det er Freddy, der forestår træningen, når de yngste - og deres forældre - skal lære, hvad det vil sige at spille fodbold i Østerbro IF. Når forældrene gradvist overtager trænerrollen fra U7, er det Freddys opgave at sikre at trænerne får tilstrækkelig støtte til at vi altid kan holde et højt niveau. For U8-U9 forestår Freddy desuden træningen af de mest entusiastiske spillere med særskilt Skills-træning for de spillere, der gerne vil træne udover den ordinære holdtræning. Et tiltag, der for U10-U13 følges op via samarbejdet med FC København via FCK-Skills træning.