Bestil spillerdragt

Bestillingsformular til personlig spilledragt ved indmeldelse i ungdomsafdelingen i Østerbro IF.

Når du har betalt dit første kontingent á 590 kr., kan du bestille din personlige spillerdragt ved at udfylde nedenstående formular og trykke på "Bestil". Du bestemmer selv hvilket nummer og navn, der skal stå på trøjen.

Bemærk: Navnet på ryggen må højst bestå af 9 tegn og enten et initial+efternavn - eller fornavn+initial.

Hvis du endnu ikke har modtaget et girokort, kan du overføre beløbet til vores konto: reg.nr. 5379 kontonr. 0275050
Husk at notere dit (spillerens) fulde navn på overførslen i meddelelsesfeltet.

Fra d. 1. januar 2016 er prisen 590 kr., så alle betalinger fra og med denne dato skal være på 590 kr., også selvom man er startet i 2015.

Størrelserne er vejledende, men kan opleves som små i det, så bestil evt. en størrelse større end angivet til alderen.

Der går normalt ca. 3-4 uger, fra du har betalt kontingent, til du kan hente tøjet på vores kontor.

Kontoret er lukket i uge 17
    Årets fodboldklub 2016
    Fælledklubhuset 4. april 2017
    Årets fodboldklub 2016 i København: Østerbro IF