Velkommen i klubben

Velkommen i Østerbro IF, Børneafdelingen U4-U12

Vi vil gerne byde dig og dit barn velkommen i vores klub.

I Østerbro IF vil vi gerne være kendt som en klub, hvori det er sjovt at være, hvor man har et godt kammeratskab og hvor man kan blive en dygtig fodboldspiller.

Jo yngre dit barn er, jo mere er det en forudsætning for at træningen bliver vellykket, at der følger en voksen med, som kan støtte op om træningen. Ligesom der til stævner er brug for holdledere og udskiftningsledere, chauffører, kagebagere o.lign.. Vi glæder os til mange gode stunder sammen med jer!

På hver årgang vil der være tilknyttet mindst én årgangstræner – som oftest er en forælder.

Klubben afholder mindst hvert halvår kursus, der sikrer at trænerne er veluddannede. Kurset er også rettet mod forældre og vi anbefaler, at forældre deltager. Jo flere – jo bedre!

Der vil være træning 1-2 gange om ugen. Træningen foregår i Fælledparken på arealet ved Jagtvej - Øster allé i sommerhalvåret og desuden på skoler og i Svanemøllehallen i vinterhalvåret.

Der vil fra U6 være stævner 2-5 gange en dag i weekenden fra sommerferien til efterårsferien, et antal inde-stævner i løbet af vinteren samt 2-5 stævner fra april til sommerferien, hvor vi dyster mod andre klubber under DBU København.

En ”Indmeldelsespakke” koster 590 kr., og inkluderer første kvartals kontingent samt en personlig klubdragt med navn og nummer på ryggen (værdi 500 kr.). Kontingentet er herefter 300 kr./kvartal. Giroindbetalingskort tilsendes automatisk, så snart man er meldt ind - udsendes ca. den 20. hver måned. Når man har indbetalt 590, kan man bestille en personlig spillerdragt på klubbens hjemmeside, http://osterbro-if.dk/, under "Børn U5-U12" og "Bestil spillerdragt".

Man køber efterfølgende en ny klubdragt, når barnet er vokset ud af den – på klubbens hjemmeside under "Webshop". Her kan man også købe andet udstyr med klubrabat. Fra U13 leverer klubben kampsæt med bluser med fortløbende rygnumre.

Vi håber dette lille velkomstbrev kan svare på nogle af jeres spørgsmål, ellers står trænerteamet naturligvis altid til rådighed for at besvare nogle af de spørgsmål du/I måtte have.

På vegne af Børne- og Ungdomsudvalget

Freddy Lillelund