U17 DRENGE 1 (02/03) - P1

Østerbro IF's U14-U17 afdeling er det, det sociale som har højest prioritet. Der er plads til alle som har lysten til at spille fodbold. Der er ikke forskel på, om man er spiller på 1. 2., eller 3. holdet. Vores medlemmer skal have de samme fodboldoplevelser, og de skal have de samme tilbud i deres afdeling ligegyldig hvilket hold de er på.

Her i afdelingen har vi et team af passionerede og kompetende ledere, der dag ud og dag ind sikrer kvalitets træning og sammenhold, både på og udenfor banen. Jakob og Gustav har igennem flere sæsonner været de to arkitekter bag afdelingen.

"Vi spiller fodbold, men det handler om mennesker" - Kom og vær en del af fællesskabet i denne helt fantastiske afdeling. Bliv medlem her.

Træner:  Søren  Lukassen  lukassen88@hotmail.com  2819 3321